White Salon

De oplossing tegen verkleurde tanden? Dat zijn wij! Bij White Salon focussen wij ons enkel op het tanden bleken. Er wordt uitsluitend gewerkt met natuurlijke producten. Dat betekend non-peroxide bleekgel. Hierdoor kunnen wij garanderen dat wij uw tanden 100% veilig kunnen bleken. Naast het resultaat van een witte glimlach, vinden wij onze service erg belangrijk. Wij streven ernaar om al onze klanten met een goed gevoel naar huis te laten gaan. De White Salon staat altijd voor u klaar, voor, tijdens en na de behandeling. Wij zorgen ervoor dat u de hoogste kwaliteit ontvangt, voor een scherpe prijs!

Bent u benieuwd hoe een behandeling bij ons in zijn werk gaat? Neem verder een kijkje op onze website, onder meer informatie.

Voor het maken van een afspraak, kunt u terecht op onze website via het online boeking systeem of door telefonisch contact met ons op te nemen. Op aanvraag zijn ook andere begin tijden beschikbaar dan de aangegeven tijden bij ons boeking systeem.

  • Pijnloos en niet schadelijk
  • 100% Natuurlijke producten
  • Gratis polijsten voor optimaal resultaat

Hoe gaat een behandeling bij White Salon in zijn werking?

Voor de behandeling start, zult u een gesprek hebben met een van onze medewerkers om uw wensen kenbaar te maken. Vervolgens meten jullie samen de tint van uw tanden op. Zodat na de behandeling duidelijk wordt hoeveel tinten uw tanden lichter zijn geworden. Hierna bieden wij gratis polijsten aan, voor het beste resultaat. Dankzij het polijsten, wordt verharde tandplak van uw tanden verwijderd. Hierdoor kan onze bleekgel nog beter intrekken. Voor het ultieme resultaat wordt dit dus aangeraden. Na het polijsten zal de bleek behandeling starten, u zult plaatsnemen in een van onze stoelen waar u tijdens de behandeling kunt kijken naar een voor u hangende tv. Wij zullen tijden het bleken bij u langs komen om te kijken of u nog comfortabel bent. Tussen de behandeling door (om de 20min) zal een van onze medewerkers samen met u naar de spoelbak gaan, om vervolgens weer nieuwe gel aan te brengen. Dan kunt u verder met de volgende 20 minuten van uw behandeling. Zodra u klaar bent, zullen wij nogmaals de tint van uw tanden opmeten om te kijken of het gewenste resultaat is behaald.

Onze bleekgel is 100% natuurlijk, het bevat geen schadelijke stoffen. Het laten bleken van u tanden bij White Salon is dan ook geheel zonder risico’s. Bovendien hoeft u ook niet bang te zijn voor pijn, al onze behandelingen zijn compleet pijnloos!

Let op: na de behandeling kunt u kleine witte vlekjes op de tanden ervaren. Deze trekken binnen 1 a 2 dagen weer weg.

FAQ

Doet een tandenbleek behandeling pijn?
Een behandeling is over het algemeen compleet pijnloos. Dit wil zeggen dat 99.9% geen last ervaart. Een enkeling die dat wel ervaart kunnen wij helaas nooit uitsluiten.
Is het schandelijk voor mijn tanden?
Tanden bleken is totaal veilig. Wij werken met natuurlijke producten op basis van zonnebloemolie en kokosolie hierdoor vindt er geen verandering plaats in de hardheid van het glazuur.
Mag ik na de behandeling alles eten en drinken?
Wij adviseren na de behandeling 2 a 3 uur niet te eten of drinken. Na deze tijd mag dit weer, met uitzondering bepaalde consumpties die extreem veel kleurstoffen bevatten zoals: aardbeien, kersen, koffie, thee, rode wijn, cola, rode kool en tomaten ketchup. Ook zuurhoudende producten zoals citrusvruchten en koolzuurhoudende dranken worden met klem afgeraden, vooral energiedrankjes. Na 24 uur is dit allemaal weer toegestaan. Roken op de dag zelf word ook afgeraden.
Wat is de minimum leeftijd?
Dit is 14 jaar. Onder de 18 jaar word wel om toestemming van een ouder gevraagd.
Kleuren mijn vullingen en kronen ook mee?
Dat ligt aan het materiaal van de vulling en hoelang je die al hebt. In de meeste gevallen kleuren deze wel mee. U kunt altijd aan de tandarts vragen om de vullingen / kronen dezelfde kleur te maken als de rest van het gebit.
Mensen met een vulling raden wij altijd aan om de 'Give it a try' of de 'Happy smile' (basic) behandeling te kiezen, om op die manier te zien wat bij jouw vulling het effect is.
Kan ik mijn afspraak annuleren?
U kunt uw afspraak kosteloos annuleren / wijzigen tot 48 uur voor het tijdstip dat wij u verwachten.