Onze Behandelingen

Give It A Try
2x20min
€ 29,99
Wordt dit uw eerste keer en bent u benieuwd hoe u tanden reageren op het bleken? Probeer dan deze behandeling. Ook bieden wij deze behandeling aan als Bijhoud Behandeling, zo kunt u uw tanden stralend wit houden. Om hoeveel tijd dit gaat, is per persoon verschillend. Dit kunnen wij samen bespreken op uw afspraak. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.
Afspraak maken
Happy Smile
4x20min
€ 54,99
De Happy Smile behandeling is onze meest basic behandeling. Dit is voor de mensen die van nature al wittere tanden hebben, maar de tanden toch nog wat witter willen hebben. Deze behandeling duurt ongeveer 100 minuten.
Afspraak maken
Perfect Smile
6x20min
€ 79,99
De Perfect Smile behandeling kan tot wel 8 tinten wittere tanden bezorgen. Dankzij deze behandeling krijgt u een stralende glimlach! Deze behandeling duurt ongeveer 140 minuten.
Afspraak maken
Hollywood Smile
8x20min
€ 99,99
De Hollywood Smile is dé behandeling voor de ultieme witte glimlach. U zult een lange tijd kunnen genieten van een stralende Hollywood smile. Deze behandeling duurt ongeveer 160 minuten.
Afspraak maken

FAQ

Doet een tandenbleek behandeling pijn?
Een behandeling is over het algemeen compleet pijnloos. Dit wil zeggen dat 99.9% geen last ervaart. Een enkeling die dat wel ervaart kunnen wij helaas nooit uitsluiten.
Is het schandelijk voor mijn tanden?
Tanden bleken is totaal veilig. Wij werken met natuurlijke producten op basis van zonnebloemolie en kokosolie hierdoor vindt er geen verandering plaats in de hardheid van het glazuur.
Mag ik na de behandeling alles eten en drinken?
Wij adviseren na de behandeling 2 a 3 uur niet te eten of drinken. Na deze tijd mag dit weer, met uitzondering bepaalde consumpties die extreem veel kleurstoffen bevatten zoals: aardbeien, kersen, koffie, thee, rode wijn, cola, rode kool en tomaten ketchup. Ook zuurhoudende producten zoals citrusvruchten en koolzuurhoudende dranken worden met klem afgeraden, vooral energiedrankjes. Na 24 uur is dit allemaal weer toegestaan. Roken op de dag zelf word ook afgeraden.
Wat is de minimum leeftijd?
Dit is 14 jaar. Onder de 18 jaar word wel om toestemming van een ouder gevraagd.
Kleuren mijn vullingen en kronen ook mee?
Dat ligt aan het materiaal van de vulling en hoelang je die al hebt. In de meeste gevallen kleuren deze wel mee. U kunt altijd aan de tandarts vragen om de vullingen / kronen dezelfde kleur te maken als de rest van het gebit.
Mensen met een vulling raden wij altijd aan om de 'Give it a try' of de 'Happy smile' (basic) behandeling te kiezen, om op die manier te zien wat bij jouw vulling het effect is.
Kan ik mijn afspraak annuleren?
U kunt uw afspraak kosteloos annuleren / wijzigen tot 48 uur voor het tijdstip dat wij u verwachten.